Sang Setia

Saturday, 13 May 2017

.. APPRECIATION ..


"kerja mana ? "
- "hospital"
"ohh nurse ke? "
- 😂




untuk itu aku nak wish : 


HAPPY NURSES DAY 

to all nurses in the world

SEMOGA TERUS BERKHIDMAT 
DENGAN IKHLAS DAN CEMERLANG


dari bukan nurse yang kerja hospital jugak 


Saturday, 6 October 2012

DUNIA BARU


Assalamualaikum.

Aku hilang seminggu sudah. Kemana? Haa aku kerja dah sekarang. Alhamdulilah dapat tempat sendiri, di Klinik Kesihatan Batu Pahat. 

Setakat ni semua berjalan lancar dengan persekitaran yang amat ok dan staff yang sangat sporting dan baik hati. Serius, rasa macam baby bila masuk kawasan 'orang lama'. Tapi yang best nya, dorang sangatlah helpful, terharu betol =')

- masa lapor diri kat Jabatan Kesihatan Negeri Johor 1.10.2012 -

- bergelumang dengan ubat-ubatan -

- hari-hari menghadap ubat :) -

Semoga aku dapat menimba sebanyak mungkin ilmu di sini, dan berkhidmat dengan baik untuk masyarakat, amin. =)



Monday, 24 September 2012

SATURDAY NITE

Assalamualaikum.

Mase tu family aku ada outing dekat DATARAN BATU PAHAT. Dah macam iCity dekat Shah Alam tu pula. Ni some of the moments that aku sempat capture. Cheese =)


- ada bazar jual macam-macam benda -
- abang aku test topi, haha -
- ibu memang suke beli tudung -
- kat sini orang melukis potret pun ada -
- the budak botak *Rayyan is happy with his bubble gun -
- ada rabbit tau! -
Kami pon pulang dengan hati yang riang. Boleh gitu? Hahaha.