Sang Setia

Friday, 29 June 2012

Segmen:Bloglist Julai Pecinta Pink


Helo hai. Oke nak bagitau awal-awal yang ni pertama kali aku nak join segmen ni *tepuk3, haha. Tuan blog yang baik hati jemput join segmen die, berdebor pulak dada aku nak buat. Ciyes, aku tak reti nak join entry, ngeh3.


Ni banner die. Alolo sweet gitew, auw ~


Pastu kan, pastu kan, dia bagi soalan ni kat kita,

Apakah Blog Pilihan Korang ? 

Hew, susah la nak pilih sebab banyak sangat blog yang best tau, tapi salunye aku pilih blog yang banyak info, plus tuan blog die ramah & tak sombong, macam Gadis Pencinta Pink ni, auw auw ~

Sekian saja untuk kali ini. Ape lagi, jom la join geng, KLIK SINI TAU !!


11 comments:

  1. dari segmen yang sama jemput ke blog dieya ya
    follow kamu juga

    http://www.dieyaworld.com/2012/06/28-segmenbloglist-julai-pecinta-pink.html

    ReplyDelete
  2. salam kenal, dari segmen yang sama.raihan blogwalking sini. jemput ke blog klu berkesempatan.

    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/06/segmenbloglist-julai-pecinta-pink.html

    ReplyDelete
  3. niera dah follow sini :)
    btw,cantiknya blog awak !
    niera dtg dari segmen sama..
    http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/06/segmenbloglist-julai-pecinta-pink.html

    ReplyDelete
  4. tengs dear..dah folow awk jgk :D

    ReplyDelete
  5. im here,blogwalking dari segmen sama .. jom ke blog michelle ^___^
    dah follow awak. nice blog,kept blogging :)

    http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/06/segmenbloglist-julai-pecinta-pink.html

    ReplyDelete
  6. cantik bunga.
    http://waziqahlife.blogspot.com/2012/06/segmenbloglist-julai-pecinta-pink.html

    ReplyDelete
  7. jalan and follow sini. jemput2 la eh
    http://cikgojesbabybloggie.blogspot.com/

    ReplyDelete