Sang Setia

Sunday, 1 July 2012

YANG SEGERA

Assalamualaikum. Malam ni aku makan yang segera saje. Maklum la, bizi *cewahh ayat ngalahkan si Obama tu. So, aku kirim kat akak aku mende ni mase die keluar tadi.

Mc Fillet by Mc Donalds

Ohh sedap, heaven siot makan memalam buta ni. Nak cikit? Kol laa Mc Delivery, hehehe  =D
p/s : post aku ni macam orang jakun tak penah makan mekdi je, haha



36 comments:

  1. mintak mekdi ckit..haha =D

    *muke x malu*

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, alor tinggal kotak je ni dear..awk lmbt cikitt je, hehe

      Delete
  2. perghhh... nak sket... ahakz...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alor ni lg sorg..lmbt, kan da habes..haha

      Delete
  3. miss qeaaa
    please help me like this pic
    http://tinyurl.com/86mjkyz
    dgn ni
    http://tinyurl.com/cza4l8l
    thanks!
    ehh. fibox awk tu mcm xbleh masuk comment je?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah like dear..hoho, yeke taley? mebi lmbt loading kot? huhu

      Delete
  4. oh boleh la lps ni belanja mkn. haha:P

    ReplyDelete
  5. Ety selalu kalau pi Mekdi, McChicken je la pilihan Ety.

    p/s : rindu nak makan my awesome trisome favourite Prosperity Burger, McFizz dgn Twister fries dia :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeayy, kite pon suke twister fries die..best3, hehe =)

      Delete
  6. Replies
    1. alhamdulilah, gambo mmg menggiurkan, hehe

      Delete
  7. klau realiti, order dpt yg flet jaa kn, erkk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betoll..naseb bek rase x ikot flet jugak, hihi

      Delete
  8. Replies
    1. mkn Mc Donald xsedap, mkn beger die sedap, hihi

      Delete
  9. Beger Mekdi memang best......lagi2k mc Chicken.....uuuu sedap sangat

    ReplyDelete
    Replies
    1. wuuu, mmg sedap..nak2 bile org belanja, hihi

      Delete
  10. sedap memang sedap.. tapi tula comey sangat burgernye.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi, a'ah..ase xpuas plak kan3..hehe

      Delete
  11. lapar...hanto sini sekerat pliss :D

    * dear, ap kte awk buang word verification ni. hehe. mybe sng utk komen selalu. hee. sje cdgkan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kite xigt nk buat cmne dear..tlg ajar pliss :(

      Delete
    2. awk g kt setting blog > comment > Show word verification for comments? > No

      cube try :)

      Delete
    3. ohh tengs syg..teharu :')

      Delete
  12. burger sgt lah sedap kalo d makan ketika sedang lapar sangat2.. ho3

    ReplyDelete
  13. hohoho, beger mmg lazat..i suka, hihi

    ReplyDelete
  14. lapar plak tgk gambo burger ni

    ReplyDelete
  15. adeh.. sgt2 lapar tgok pic ini :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. bahaya la pic ni, buat sume org lapo, hehe

      Delete