Sang Setia

Monday, 23 July 2012

AMALAN


Assalamualaikum. 

Jom amalkan ini kawan-kawan. Insya Allah boleh tambah tabung pahala di bulan mulia ini  =)


Monday, 16 July 2012

RAMADAN AL MUBARAK


Assalamualaikum geng. Sori, jarang update dan jarang jejalan blog korang lately ni. Di kesempatan ini, aku ingin mengucapkan selamat berpuasa kepada semua muslimin dan muslimat sekalian. 

Semoga kita dapat menjalani ibadah puasa dengan tenang dan jayanya dan ikhlas dalam menjalankan ibadah ini. 



Salam Ramadhan untuk semua  =)


p/s : jangan curi2 makan tau =P


Wednesday, 11 July 2012

UNTUK TATAPAN


Assalamualaikum. Aku nak share kat korang gambar-gambar best. Jom tengok :


# 1

# 2

# 3

# 4

# 5

# 6

# 7

# 8

# 9

# 10

# 11

# 12


Monday, 9 July 2012

Segmen Pencarian Bloglist Ramadhan Fafa Eryha

Assalamualaikum.

Kali ni aku join segmen lagi. Nak support member blogger, hehe *suka3. Segmen kali ni  bertajuk Pencarian Bloglist Ramadhan Fafa Eryha. Haa bawah ni banner dia, kiut kan, kiut kan ?


Syarat yang dia buat pon sempoi-sempoi ja, sebab tu aku pon senang hati nak join, haha. Kalau korang nak join boleh laa KLIK SINI tau !!

So untuk itu aku nk tag dua orang yang bertuah, and they are....jeng jeng jeng !




Selamat mencuba! ~

Sunday, 8 July 2012

SYUKUR

Assalamualaikum.

Syukur. Itulah perkataan pertama keluar dari mulut aku tatkala blog kedua ini mendapat respons yang baik dari rakan-rakan blogger. 



Seperti yang sesetengah orang dah tahu, ini blog kedua aku lepas digodam dua kali oleh orang yang tidak aku kenali, tanpa aku ketahui motifnya. Mula-mula kena hack je, *nasib baik dia tak post benda bukan-bukan. Tapi tak lame lepas tu dia remove blog iteww..argghh sedih gila kau ! Aku tak buat salah apa pon kat depa, wuuu T.T 



Pastu dah rasa give up dah nk blogging, tapi saja aku buat blog baru. Dan tanpa disangka-sangka, blog baru ni mendapat respons positif dari korang-korang ni. Antara ayat-ayat manisss yang korang bagi :

[ sentiasa menyokong sahabat sahabat blogger kita. 
chayokk. buat password pepanjang sikit ye..:P ]

sabar eh dear :) chaiyokkkkkkkkkkk ! ]

saya support awk dari blakang..gogogo..kihkih ]

kakNeng datang support kasi up skit...
UP! UP! ]

[ dandan buat url "janganhackakulagi"..hahaha.. aku pun penah kena..tapi lepas nego ngan hackers tu, dia bagi balik.. ]

aishhh? nape jd cmni?? xpe, sabaq naaa :D ]

[ hai.. kene hack gak ey? same la kite.. huhu, takpe-takpe. semoge same-same tak kene hack lagi. :) ]

[ saya datang support blog ini ! ]


Haa ni antara ayat-ayat yang aku rasa pembakar semangat untuk aku terus ber blogging. Even aku suka update benda bukan-bukan, mengarut serta simple, tapi korang tetap sudi baca, haha ! Aku terharu tau tak, tau tak !

yeayy aku hepi gila !

Siapa sangka, dengan blog baru ni, aku dah dapat ramai kawan baru dan mewujudkan silaturrahim antara blogger lain. 

Ribuan terima kasih pada semua yang dah susah payah BW ke blog yang tak seberapa ini, dan support aku. Jasa korang, hanya Dia yang mampu bayar. Mekaseh sekali lagi.

p/s : gambar-gambar sponsored by Google =)



Sunday, 1 July 2012

YANG SEGERA

Assalamualaikum. Malam ni aku makan yang segera saje. Maklum la, bizi *cewahh ayat ngalahkan si Obama tu. So, aku kirim kat akak aku mende ni mase die keluar tadi.

Mc Fillet by Mc Donalds

Ohh sedap, heaven siot makan memalam buta ni. Nak cikit? Kol laa Mc Delivery, hehehe  =D
p/s : post aku ni macam orang jakun tak penah makan mekdi je, haha