Sang Setia

Sunday, 8 July 2012

SYUKUR

Assalamualaikum.

Syukur. Itulah perkataan pertama keluar dari mulut aku tatkala blog kedua ini mendapat respons yang baik dari rakan-rakan blogger. 



Seperti yang sesetengah orang dah tahu, ini blog kedua aku lepas digodam dua kali oleh orang yang tidak aku kenali, tanpa aku ketahui motifnya. Mula-mula kena hack je, *nasib baik dia tak post benda bukan-bukan. Tapi tak lame lepas tu dia remove blog iteww..argghh sedih gila kau ! Aku tak buat salah apa pon kat depa, wuuu T.T 



Pastu dah rasa give up dah nk blogging, tapi saja aku buat blog baru. Dan tanpa disangka-sangka, blog baru ni mendapat respons positif dari korang-korang ni. Antara ayat-ayat manisss yang korang bagi :

[ sentiasa menyokong sahabat sahabat blogger kita. 
chayokk. buat password pepanjang sikit ye..:P ]

sabar eh dear :) chaiyokkkkkkkkkkk ! ]

saya support awk dari blakang..gogogo..kihkih ]

kakNeng datang support kasi up skit...
UP! UP! ]

[ dandan buat url "janganhackakulagi"..hahaha.. aku pun penah kena..tapi lepas nego ngan hackers tu, dia bagi balik.. ]

aishhh? nape jd cmni?? xpe, sabaq naaa :D ]

[ hai.. kene hack gak ey? same la kite.. huhu, takpe-takpe. semoge same-same tak kene hack lagi. :) ]

[ saya datang support blog ini ! ]


Haa ni antara ayat-ayat yang aku rasa pembakar semangat untuk aku terus ber blogging. Even aku suka update benda bukan-bukan, mengarut serta simple, tapi korang tetap sudi baca, haha ! Aku terharu tau tak, tau tak !

yeayy aku hepi gila !

Siapa sangka, dengan blog baru ni, aku dah dapat ramai kawan baru dan mewujudkan silaturrahim antara blogger lain. 

Ribuan terima kasih pada semua yang dah susah payah BW ke blog yang tak seberapa ini, dan support aku. Jasa korang, hanya Dia yang mampu bayar. Mekaseh sekali lagi.

p/s : gambar-gambar sponsored by Google =)



10 comments:

  1. hehehehe mesty la support awk sygg. sebab awk best n baek kan :)
    eh lame awk menghilang. mne pegy ha?? rindu taU :(
    awak2, nak jadi bloglist ramadhan saya x? jum la join ni http://fafaeha.blogspot.com/2012/07/jom-jadi-bloglist-ramadhan-saya-d.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengs dear..awk pon besh tao, hehe..kite bizi ckit laa wak, soryy..kite pon rindu..nnti kite join ye, insya Allah =)

      Delete
  2. harap lepas ni semuanya baik2 aje :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin..insha Allah dear..tengs tao =)

      Delete
  3. sye kwn baru awk...akan support u dear...

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu teharunye kite..tengs dear =')

      Delete
  4. eyqa kawan baru awak..
    eyqa support awak..
    takmo sedih3 yerk..
    6t xcomel..:)

    ReplyDelete