Sang Setia

Wednesday, 11 July 2012

UNTUK TATAPAN


Assalamualaikum. Aku nak share kat korang gambar-gambar best. Jom tengok :


# 1

# 2

# 3

# 4

# 5

# 6

# 7

# 8

# 9

# 10

# 11

# 12


32 comments:

  1. Suka tengok gambar yang lelaki baju merah peluk polis tu...hahahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe yeke? kite suke tgk yg budak letak air kt rokok ayah dia, haha

      Delete
  2. hehehehe comel yg ank dye letak air kt rokok ayah dye hahaha

    ReplyDelete
  3. ain plng suke ygg bawah skli . alohaa pandaa ! anda comel lhaa . i loikee ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..panda tu comel, rilex je dia..hehe

      Delete
  4. pic 3 : awesome!
    pic 9 : funny
    pic 10: cute ^^
    pic last : errrrr...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, tengs..kite suke no 7, haha

      Delete
    2. no 7 pn cute jgak, dak tu nk bg kesedaran kt ayah dia tuk bhnti merokok.. hohoho

      Delete
    3. betol tu, hehe..nk bg kesedaran :)

      Delete
  5. so sweet... kasih syg... sma cam kite..

    ReplyDelete
  6. ulya suka pic no 10 .

    sbb sgt comel okeyy :)

    ReplyDelete
  7. gmbr yg ada meaning disebaliknya..#12 cute^^

    ReplyDelete
  8. heehe..mcm mne la dowg dpatkan pic ni kan..
    lawak dan comel..

    eyh meow follow n comment ye..
    hit me back =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau xpe, kreatif, hehe..
      tengs, dah folow jgk :)

      Delete
  9. Assalamualaikum wbth...

    Salam perkenalan dari
    TiranaAduka...
    Selaku blogger baru ...memohon maaf atas kehadiran di blog ini.....tanpa diundang...maaf dari Tirana..

    From TiranaAduka.....: Sakit Itu penghapus Dosa..

    Jemput singgah blog saya.....jika ada kelapangan dari anda.....

    Wasalam..
    Ikhlas,
    TiranaAduka...

    ReplyDelete
  10. wahh ..saya suka gambar yg budak siram air kat rokok tu

    ReplyDelete
  11. gambar no 2, 7, 8.. peh!! sgt memberi kesan kat aku. kalo aku siram air kt rokok pak aku, mmg kena tangan la ngan beliau..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. so kirenye kalau teringin mengundang kemarahan bapak kau, bley laa try no 7 tu kan..haha

      Delete
  12. heehe..mcm mne la dowg dpatkan pic ni kan..
    lawak dan comel..

    eyh meow follow n comment ye..
    hit me back =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa, kreatif sungguh..
      tengs ye, done hit u back =)

      Delete