Sang Setia

Tuesday, 14 August 2012

RAYA IS SO SOON


Assalamualaikum . Tadi sedang sibuk bermuka buku, ternampak satu peringatan dalam bentuk ilustrasi yang sangat berguna untuk Aidilfitri yg bakal menjelma ni. So cepat-cepatlah aku nak share dengan korang this good thing. 






Beringat-ingatlah sempena Syawal ini ye kengkawan. Raya tu raya jugak, yang wajib tu jangan lupa okey geng =) 


6 comments:

  1. betul2.... kadang2 kita alpa dengan semua ni.. ini umpama, kita menjadi hamba untuk Ramadhan bukan menjadi hamba untuk Allah.. nice sharing

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. betol..kite pon xterlepas dr sume tu, huhu..

      Delete