Sang Setia

Wednesday, 12 September 2012

BUKAN KERTAS BIASA




- ni bukan duit aku okay, ihsan google lagi -



Kadang-kadang manusia sanggup menggadaikan AGAMA, BANGSA dan NEGARA semata-mata untuk mengejar KERTAS ini. KERTAS yang tiada nilainya di AKHIRAT kelak.




20 comments:

  1. dalam sungguh maksud entri ni. hehehehe i like :)

    ReplyDelete
  2. duit bukan segalanya tapi segalanya bermula dengan duit. xde duit xboleh kawin.. huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau xpe afni..nak kawen, uwaa!! haha :D

      Delete
  3. nice entry ..
    salam blogger ..

    dear jom lah join segmen saye yang agak sempoiii ni.http://funnyzoneads.blogspot.com/2012/09/segmen-ashadi-mencari-top-fans.html :D

    ReplyDelete
  4. OKje amatlah bersetuju sesangat!!! walaupun ianya memang amat diperlukan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..gune duet ikot keperluan bukan kehendak kan, hehe..

      Delete
  5. Setuju betul..
    Kita memerlukan kertas ni utk hidup, tapi hidup bukan utk mencari kertas ni ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau takpe..skrg ni kertas ni adalah everything

      Delete
  6. Hanya amal ibadah yang akan dibawa ke akhirat kelak :) dan mengharapkan doa dari anak-anak yang soleh

    ReplyDelete
    Replies
    1. AGREE! kertas ni xbawak ke kubur pon, hehe..

      Delete
  7. klau laa bole design sendiri duit & trus bole guna beli barang, msti best kn ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh syok laa kalo gitu..baek gune daun je, hihi..

      Delete