Sang Setia

Wednesday, 5 September 2012

CONTEST ASIAFANS.NET

Assalamualaikum.

Hari ni ade benda baru aku explore. Serius, aku tak berapa paham as this is the first day aku explore this thing. Eh, jarang tau aku nak join contest sebab aku bukan reti sangat, hihi. 

Ok, ASIAFANS.NET ni macam churp churp, says.com tu sebagainye la, tapi yang bestnye, die mudah dapat coins. Kat sini kite boleh collect coins melalui TWITTERFACEBOOKYOUTUBE, dan DIGG melalui cara yang serius simple, bebudak tadika pon boleh try, hehe.

Jangan risau, pada yang buta IT macam aku pon boleh belajar slow-slow sebab ada tutorial yang mudah difahami kat situ. Aku rasa rugi sapa yang tak try bende ni, seriously !

Oh btw aku nak kasitau the penaja's of this coontest, hehe..and they are :

3. zaxx
5. anirah
7. tbnsa

Ok, tepuk3..mereka sangat pemurah, hihi. So aku nak tag DUA orang untuk contest meriah ni and they are :








8 comments:

  1. muahaha...time kasih cik qeah~~
    ^^ Malu~~ aww aww hehe *tetibe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe nak memalu tu kenape? den ajak join ni, hihi

      Delete
    2. cane nak join ni cik qiah?? x phm sgt..huhu TT

      Delete
    3. memule register kt asianet dlu, then tgk tutorial, pastu folow laa selo2..sng gila..

      Delete
  2. Replies
    1. tengkiu tetamu, hehe..jom laa join :D

      Delete