Sang Setia

Monday, 10 September 2012

CRAVING

Assalamualaikum, hye !

Mase tu aku ade oder Pavlova, dekat CIKMIN. Pastu die hantar pakai GDEX kat rumah aku. Sebelum ni aku selalu oder dengan dia macaron feveret aku, alhamdulilah tak pernah menghampakan. So saja aku nak share dengan korang, hihi.  

 untuk mengelakkan buah tu lebam, die hantar dalam bentuk ini. 

 so kene lah buat sendiri

 deco ikot suka, pastu....SIAP!

ready to eat, hehe..


Emm nyum2, sedap hingga menjilat sudu, hihi. Kalau nak anda boleh la oder dengan CIKMIN ye, jangan malu-malu.




41 comments:

  1. Replies
    1. lbey kurang la tp die bkn cm kek biase tu..alaa cmne nk explen pon xtau, hehe..

      Delete
    2. buah tu la pmbuat stabil rase die, manis kene ngn masam anggur tu, mmg pergghh..hehe, try la wak =)

      Delete
  2. hihihi..taip url blog ni via note sambil tergelak2..lucu tau...mesti lepas ni tak kena hack dah..terima kasih dear for review...terima kasih selalu support cikmin.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, lucu mmg lucu tp kalo kene hack lg xtau la cemana, hihi..smoga berjaya cikmin, wat yg sedap2 tau, hehe..

      Delete
  3. mencabar nafsu betullah ! hisyh, nak gak sebijik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi sib baek xpuase kan..alamak cemana nk bg, da habis laa.. :(

      Delete
  4. pandai hias pavlova.....hehehe.... pavlova ni mmg sedap kan...sejuk jer masuk tekak..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi campak2 je tu wak..betol tu, sedap, rase die sgt seimbang bile manis jumpe ngn masam anggur, perff nyum3..hehe

      Delete
  5. macam sedap jee. tak penah df makan nii hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sgt sedap oke..ini pon 1st time kite mkn pavlova ni, pastu tros jatuh cinta, hihi..

      Delete
  6. Betoi la nampak best..nak terjah CIKMIN la..balas kunjungan dan follow sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasa sedap tu subjektif, tp pd kite mmg sedap dan tak rugi..tengs folow dear =)

      Delete
  7. waaaaaaaaa... *meleleh air liur nih*

    ReplyDelete
    Replies
    1. habeslah, basah kt sini ngn air liur fyna, hihi..

      Delete
  8. Assalammualaikum.

    Naqi..bleh lana panggil naqi?hehehe.

    Aaa..sedapnya dear.. sangat menggiurkan,hahaahah. hadoi..lemah perot aihh camni >_<

    Mahal tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. W.salam..hehe mmg menggiurkan..xmahal pon, RM40 je.. :)

      Delete
  9. wahh nampak menggoda la qea. pandai ek dia wat packaging mcm tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi mmg menggoda tau chic na, rase pon sodap, hihi..betol tu, mebi sbb die dah biase pos so die tau la, hihi..

      Delete
  10. pernah order macaron dengan cikmin. mmg puas hati.. hehe.. pavlova pulak buat sendiri je.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan3, puas hati sgt tau..stakat ni rasenye macaron die plg sedap n yummehh, hihi..

      Delete
  11. Replies
    1. asal die im not sure negare mane..tp boleh la oder ngn cikmin, die org pahang je, hehe =)

      Delete
  12. WOW! Nampak mengancam, adeh laparrrr pulak

    ReplyDelete
    Replies
    1. seksi giler pavlova ni, hehe..alor ciannye die

      Delete
  13. PERGHHHH
    sedap tuh
    meh skit,aq x pnah rase pon bnde ni..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap3, hehe..kau ni lambat laa, dah habih pon, hehe..

      Delete
  14. sedapnye..dh la tgh posa ni.. terliur hbes..

    ReplyDelete
  15. ala yeke, siannye..hehe, sory dear..

    ReplyDelete
  16. Huh tengok pun dah sedap. v.v Sedapnyeeeee. u.u

    ReplyDelete
    Replies
    1. sgt, hehe..oder laa, xpon buat sndiri dear

      Delete
  17. wah, nampak sedap sangat... teringin anna nak makan :)

    ReplyDelete