Sang Setia

Thursday, 13 September 2012

DAHULU

Assalamualaikum.

Nak tau, sekarang ni aku busy tau. Busy ternak lemak okay, haha. Disebabkan ke 'busy' an aku yang melampau-lampau tu, aku selalu lah jugak tengok gambar lama, time muda mudi dolu. *hoii sekarang pon aku muda lah.

Rindu weh zaman belajar. Jalan terkedek-kedek pegi kelas dengan kengkawan, makan satu meja ramai-ramai, shopping sama-sama tiap kali masuk elaun, tidur dalam kelas *ni special case, haha.

Sekarang semua dah berpecah balek tempat masing-masing sebab tengah tunggu KKM ( Kementerin Kesihatan Malaysia ) agih-agihkan tempat kerja kami. Tak sabar ni, tak sabar nak berkhidmat untuk korang korang yang saket nanti, haha ! *SAYA STUDENT FARMASI =)


- time induksi. gediknye budak dpn skali tu, haha -
- the boys..ehem.. -

- abaikan yg paling over tu, muahaha -

- mase praktikal kt spital Ampang, nk buat smbutan raya -

- the girls, eh aku mana? -


Gila tak rindu bile tengok gambar-gambar ni? Sekarang gambar jelah pengubat rindu kt depa ni tau. Even dah tak jumpa lagi, the memories wont fade away *eceyh.

' Jika seseorang itu sayang kepada sahabatnya maka hendaklah dia beritahu bahawa dia menyayanginya.'
(Riwayat Abu Daud)

so,
I LOVE MY FRIENDS !!


30 comments:

  1. Replies
    1. status memori bersama kawan-kawan:deleted!!
      mwaha ha ha ha ha =D (gelak jahat)

      Delete
    2. haha siot je..nape, memory full ke?

      Delete
  2. Replies
    1. tengs, hehe..betol tu, frens forever :D

      Delete
  3. laaa student masterskill penye hahha... bila dyeorg nak pgl kte keje ni haih -___-

    ReplyDelete
    Replies
    1. a ah masterskil, hihi..tu laa psal, penat bela lemak ni, hehe

      Delete
  4. zaman2 belajar memang menyeronokkan...!! memang selalu dalam kenangan... rindu zaman belajar!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau xpe..rindu zaman belajar, uhuk3 ='(

      Delete
  5. Nurse...sakit perutlah..nak minta ubat bleh...???heheh :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak ubt? bley3, bg melo panas satu!

      Delete
    2. alamakk..hari ni kedai mamakkk tutup la..esok2 sy blnje taw..:D

      Delete
    3. no mamak...nak handmade, haha!

      Delete
  6. wahh, cmni bole cipta ubat ajaib laa kn, hikk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe ubat ajaib?? insya Allah caliph, hehe..

      Delete
  7. haii
    mari la join giveaway saya
    http://oneniezuka.blogspot.com/2012/09/giveaway-saya-mau-novel-dari-onenie.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh tengs invite..besnye adiah2 die, hehe..insya Allah kite join dear :)

      Delete
  8. Replies
    1. hehe ape yg meriahnye faten? biase2 jela, hihi..

      Delete
  9. tu la bila msing2 dah jauh rindu je nk berkumpul same2 mcm time blaja kan.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan, betol tu..pasni dah susah dah nk jumpe semua org cmtu, wuu :'(

      Delete
  10. comel la kawan2 awak
    nak kenal bleh?
    *gedik
    haha..miss those moment TT

    ReplyDelete
    Replies
    1. mane ade, kwn2 saye takde yg comel pon, haha! *gedix jugek
      tahu takpe, rindu seyh zaman iteww, huuu T.T

      Delete
  11. taim study lah plg best, byk kenangan pait dgn maneh utk di memory kn.. wheww.. kalau lah masa blh di gostan kn blk! nanti ambik ubat kt qea blh dpt diskaun,kan3..he2

    ReplyDelete
    Replies
    1. betol tu,plg syok..kate org, 'zaman kegemilangan', cehh..hehe, boleh3, dtg jupe kite ye :D

      Delete
  12. bestnya jd pharmacist. dulu konon bercita2 nk jd pharmacist tp tak kesampaian. huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe yeke chic na? takpe kite tlg smpaikan hajat chic na ye, hehe..

      Delete
  13. cik afni pun syg kamoo.. wp xpernah sua muka..:)

    ReplyDelete