Sang Setia

Friday, 21 September 2012

MALAM ITU

Ikut hati mati
Tapi, ah!
Aku rasa kau durjana,
Cukup-cukup durjana

Pusing kanan tak kena
Pusing kiri juga sama
Serba tak kena
Semua angkara kau

Angin menghembus malam 
Ah, masih panas hatiku
Macam-macam cara juga gaya
Tapi semua tuju jalan buntu

Kau pilih aku
Sedangkan aku tidak mahu
Memberontak hatiku
Ahhh ! Celakalah kau nyamuk !
Sakit tau tak !

39 comments:

  1. perrghh..ingatkan putus cinta td..hihi..rupanya sang nyamuk sedang mencari mangsa..hihi..sabar2..gunalah sheltox...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, jgn pk bkn2, hihi..bnyak betol nyamuk lately ni, stress jap, haha..

      Delete
    2. haha..perenggan awl tu wat suspen..ingatkan pasal cinta..hehe..xpelah..bgilah nyamuk tu makan skit..haha

      Delete
    3. hehe baru laa gempak, haha..ok it is spontaneous actually, xbajet pon nk buat entry, hihi..nyamuk tu gataiii

      Delete
  2. pandainya berpuitis. nyamuk pun jd mangsa. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi mane ade pndai chic na, merepek aje ni..hehe

      Delete
  3. sedaaaaap sekali kata-katanya

    ReplyDelete
    Replies
    1. adoii, haha..biasa2 saje, tengkiu ye ^_^

      Delete
  4. perghhhh pndai btol berpuitis igtkn pasal putus cinta td hehe :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha adess dah 2 org kate gitu, haha..ni merepek jele, spontaneous je ni, hihi..

      Delete
  5. alahai, anna felling dah ni...last2 nyamuk...hahahhahahaha....terkono den...=)

    ReplyDelete
  6. dgn nyamuk pun nk jiwang ke?hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha mane ade jiwang ngn nyamuk, hihi..

      Delete
  7. hahaha, untunglah nyamuk sebab ada sajak special untuk diorang :)

    ReplyDelete
  8. Masih engat KA lagi? haha ckp orang terkena ngan batang idung aku sendiri bila blog kesayangan aku kena hack. Sabor je laa tunggu masa je aku akan buat dia menyesal hack blog aku tu.. Kepada hackez sayang, wait 4 me bebe yer... aku akan kembali ngan dunia blog n ikut cara ko bermain. (DUK BERTAPA).. Just wait kemunculan aku dalam dunia hackezs

    ReplyDelete
    Replies
    1. KLIK AJE tu ke? ohhmy kene hack jugak? ciannye..sabar bnyak2 la ye..dugaan tu, huhu..

      Delete
  9. pheww..nasib baik angkara sang nyamuk rupanya.. ciss nyamuk, berani kau ganggu qea, cis (>_<)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha tulahh, berani die ganggu kite..nk kene ni! :D

      Delete
  10. LOL.. nyamuk rupanya. hahaha.. persetan kau nyamuk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe kesian plak nyamuk kan, dah fitrah die nk wt cemana, haha..

      Delete
  11. Replies
    1. hehe mengarut je ni..hihi tengs DF :)

      Delete
  12. Salam.

    Laa..mengamuk kat nyamuk rupanya.hahahaha. Naqi..naqi.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam, hehe..amacam, saspen tak lana? hehe

      Delete
  13. Hahahah xD Ingatkan apalahh. Cik nyamuk rupanya. :pp

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, kann..bengang punye pasal, hihi..

      Delete
  14. Laaa. ingatkan apa la tadi. rupanya nyamuk.

    ReplyDelete