Sang Setia

Friday, 14 September 2012

SEGMEN : AKU SAYANG KAU, SAHABAT

Assalamualaikum.

Aku join segmen lagi. LAGI?? Ala apa salahnya support member kan? Jadilah sahabat contoh macam aku ni, haha *sila muntah. 

- klik kat SINI untuk join -


' Jika seseorang itu sayang kepada sahabatnya maka hendaklah dia beritahu bahawa dia menyayanginya.'
(Riwayat Abu Daud).


saat senang, saat susah, 
kau bagaikan keluarga
kau tetap ada
aku sayang kau sahabat
untuk selamanya



Aku dengan senang hati nak tag sahabat-sahabat blogger :



26 comments:

  1. Trima kasih Cik Siti Naqiah...amat terharu...trima kasih skali lagi sahabat alam maya... ^____^

    ReplyDelete
    Replies
    1. need tissue? haha..mekaseh jugak sahabat alam maya =)

      Delete
    2. haha..xpe2..dah ada towel ni..haha..pasni kalo sy jadi femes..sy xkan lupakan jasa awk yer..haha..xdelah gurau jer..:D

      Delete
    3. ecehh berangan betol..kalau awk pames nanti, sile mntak sponsor melo kay, haha XD

      Delete
    4. haha..blog sy ni xlawa..mane nak femes..haha...tp kalo femess jgn risau..melo panas tiap2 minit smpai kat awk..hahaha..minumlah puas2..haha :D

      Delete
    5. muak laa kalo minum tiap minit, bley gemuk nnti! haha..eley xlawa konon..kite tgk cntek je blog tu..

      Delete
  2. nama afni xde pon.. huahua.. xmoo kawan.. hahaha

    ReplyDelete
  3. thanks awak join . hehe , untung dapat sahabat macam awak :) . jangan lupe like page "aku sayang kau , sahabat " kat fb .

    ReplyDelete
    Replies
    1. wekam dear, hehe..
      kite dah deactivate fb :(

      Delete
  4. salam , awak . list peserta dah siap . jom baca kisah mereka plakk :)

    http://itsmetira.blogspot.com/2012/09/aku-sayang-kau-sahabat-apa-respond.html

    ReplyDelete
  5. hehehe , hai , CP singgah sini dari blog tirah , hehehe , saje bw boring2 ni :D

    ReplyDelete
  6. nice blog !
    singgah sini sekejap !

    ReplyDelete
  7. salam singgh dri segmen y sme..btol..kite prlu bgtau kita syg shbt kite..dh la ssh cri.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengs singgah..betol tu, kwn sejati susah nk cri

      Delete
  8. Sahabat yang baik insyaAllah boleh membawa kite ke syurga :)

    http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2012/09/segmen-aku-sayang-kau-sahabat.html

    ReplyDelete