Sang Setia

Tuesday, 18 September 2012

SEGMEN : JOM TINGKATKAN FOLLOWERS SAMPAI LEBAM


Assalamualaikum, 
Kali ni aku join segmen dari MerepekGILA, pulak


- klik sini -


 Syarat-syarat dia mudah sangat, ni aku copy paste je *kes malas menaip, hihi : 

Buat satu entry " Jom tingkatkan followers sampai lebam " -letak banner kat entry
 Letak jumlah followers korang * yang sekarang * - terpulang nak printscreen ke hape ke .
 Letak link entry yang korang buat kat dalam kotak komen di bawah ni .
 Last , follow blog wa *malu* - semua peserta akan difollow back .



Followers aku sekarang : 349 *malas printscreen jugak, harap maap =)



113 comments:

  1. Saya datang daripada Segmen : Jom Tingkatkan Followers Sampai Lebam.. Blogwalking merayau-rayau di sini..

    http://www.erazfadli.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  2. hye , dari segmen yg sama . done follow u . kalau sudi follow kita balik tautau :)
    http://ilylikealovesong.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  3. hehe.. dari segmen yang sma..
    hehhe..saya follow awk..

    ples... help me.. http://oneniezuka.blogspot.com/2012/09/help-me-again-bloggers.html

    ReplyDelete
  4. Okey terima kasih awak, hekhek :) . Eh by the way seramai 156 orang peserta (*link ) telah dimasukkan . Rajin rajin blogwalking dan follow mollow ye kat blog peserta lain :) . Boleh rujuk tip tip di blog saya, hekhek .

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh rmai yg join, best3, hehe..tengs wak =)

      Delete
  5. done follow awak

    http://nora-norasyimahsaifullahoifficialblog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Salam~ Zam balas kunjungan.. Thanks ae
    Appn Zam dtg ni nak ajak gak adik join satu segmen ni.. jemput ke blog ae ;)

    http://zamani84.blogspot.com/2012/09/mkm-first-free-giveaway.html

    ReplyDelete
  7. salam ziarah dari segmen yang sama dan follow sini ....

    http://mselim3.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  8. salam singgah BW sini dari segmen yang sama. semoga sihat selalu

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  9. balas kunjungan. thanks sbb follow sy. done follow here :)

    ReplyDelete
  10. done, dari segmen yang sama :) salam perkenalan juga :) http://sayaabel.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  11. dr segmen yg sama ..

    http://talethatneverend.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  12. Dari segmen yg sama.
    Singgah dan follow..

    Comelnye blog die ^^

    ReplyDelete
  13. segmen sama dah follow awak
    http://asmarpunyablog.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. waahh, hehe..tengkiu dear..blog awk cntek

      Delete
  14. datang dari segmen yang sama :)

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi, tengkiu dear .. salam perkenalan :)

      Delete
  15. http://blogzorroxx.blogspot.com/2012/09/segmen-jum-tingkatkan-followers-sampai.html

    jum follow saya sampai lebam nak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengkiu3..hehe salam kenal, cntek blog awk :)

      Delete
  16. dah follow.. jgn lupa singgah sini dan follow :) http://zaraisaac.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  17. balas balik kunjungan kamu :P
    dari sini http://steffanylife.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai_17.html

    thanks awk sudi follow (: salam blogging.

    ReplyDelete
  18. singgah sni smbl follow. jum follow sya jugak http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  19. done sini. dri segmen yg same.
    hit me back yaw.. =D

    ReplyDelete
  20. yuhuuuuuuu! ada org tak? sy dtng dri segmen sama.follow awk terus neh :)

    http://heartylolipop.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe tengs dear..cntek benor blog die

      Delete
  21. salam singgah dari segment sama:D jum follow2! btw, very nice blog tau:)

    http://sweettedy.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaa comelnye teddy die..done folow jgk :D

      Delete
  22. Terbang melayang dari segmen & mendarat kat sini ┐('⌣'┐)

    http://zamani84.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tinkatkan-followers-sampai.html

    Ok, gtg! (┌'⌣')┌

    ReplyDelete
  23. comelnya blog kamuu... dah jatuh cinta ni... saya follow sini... ;)

    jom follow juga ^__^

    http://www.lawacollections.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  24. Follow sini dari segmen yang sama.. (:
    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    Jemput Jom join GA ini
    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/mkm-first-free-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengs dear, insya Allah join GA tu :)

      Delete
  25. asyik asyik orang dok cakap "dari segmen yang sama". saya pula nak cakap. saya dari planet yang sama,tengah follow anda. follow sini adek manis :)

    http://mangatbermaindota.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html


    LIKE PAGE FB SAYA SEKALI :)

    ReplyDelete
  26. jalan2 dr segmen yg sme n follow..jom singgah blog cik CM.. :')

    http://celotehcikcm.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  27. Tq kerano sudi menfollow PokCik....PokCik dah follow anda...hope kito buleh selalu datang betandang sambil tinggalkan buah tangan yer..PokCIk dah buat satu entry sempena memperingati jaso anda semuo...

    anda telah di promote oleh PokCIk

    ReplyDelete
  28. I'm done following you!
    follow me back ;)

    Blogwalking dari SEGMEN : Jom tingkatkan Followers Sampai Lebam

    http://mieprosalahh.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  29. salam perkenalan. dtg blog awak, dari segmen yg sama, jom tingkatkan followers sampai lebam. jom singgah blog saya juga meh =)

    ReplyDelete
  30. haii , singgah sini . jangan lupa follow semula yer ?
    http://biby-fiessta.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  31. singgah n follow ^^
    http://karipapkensar.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  32. Berdagang sebentar di sini`
    Sambil baca entry & follow sekali :)
    Salam Perkenalan ^_^
    Berlayar dari segmen yang sama ...

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. blog engku tak dpt dibuka, ada virus katenye..

      Delete
  33. as-salam..
    datang blogwalking dan follow sini terus ye? :) salam kenalan. jom ke blog saya :)

    http://loves313.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html


    thanks
    raff

    ReplyDelete
  34. visit sini dari segment yg sama

    http://iehahfarihah.blogspot.com/2012/09/segment-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    done FOLLOW here..jemput visit my blog jugak..hehe=p

    ReplyDelete
  35. Hye. Dari segmen yang sama. Done follow awak. Jangan lupa follow balik. :)

    http://www.penselsayapatah.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  36. singgah dan terjah sini dari segmen yg sama...

    dah follow sini.. (n_n)

    http://pening-pala.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  37. hai..datang dari segmen yang sama..sudah follow sini..sudi-sudi follow kembali..:)
    http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  38. Dari segmen yang sama..saya follow awak.jgn lupa follow back ye :D

    ReplyDelete
  39. Hai,
    Saya dari segmen yang sama,
    Saya followers anda yang ke-415
    Sila follow saya kembali disini -> http://www.mizzsninie.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  40. Salam perkenalan dari Hanna. Cantik blog awak. Btw, datang singgah dari segmen yang sama. Jom la jenguk2 dan follow Hanna =))


    http://bareessence.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  41. dari segmen yg sama done follow sini...

    http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  42. Done Follow You . . .
    Kalau Sudi, Follow Me Back,Okay . . .

    http://charlieyblogoflife.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  43. sy pollow anda dr segmen merepekGILA. hit me back yaw

    ReplyDelete
  44. Salam, singgah sini dan saya follow juga. :) blog awak comel-comel..keep in touch te. :)

    http://flowerbucket92.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  45. Dari segmen yang sama ^^ #425
    Jom singgah tempat Khai :D

    http://www.khaiangel.com/2012/09/jom-tingkatkan-follower-sampai-lebam-my.html

    ReplyDelete
  46. Datang dari segmen yang sama.. Harap follow balik n like page saya. thanks:)

    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  47. Hye...naz dari segmen yg sama.. done follow sini.. jemput singgah ke blog naz ye ^_^ slm knl

    http://naz-only-you.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  48. miss z singgah sini..
    jemputlah ke blog :)

    http://misszberceloteh.blogspot.com

    ReplyDelete
  49. yuhuuu !! datang dari segmen yang sama..

    kalau suka dengan blog yana boleh like FL Bloghouse page di facebook. tq !! =))

    ReplyDelete
  50. hi
    http://dhiadirham.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  51. WOW..DAH RAMAI FOLLOWER..

    BALAS KUNJUNGAN :) DR SEGMEN YG SAMA

    JOM LA KE :
    http://kumahuitu.blogspot.com/2012/09/jom-tinggatkan-folower-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  52. http://syahirahshahimi52.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html
    done follow u,dun forget to follow me kalu sudi..=)

    ReplyDelete
  53. Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^.
    datang ke sini untuk menjalankan tanggungjawab saya. Jangan segan atau malu untuk datang ke rumah saya ini..
    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    kalau sudi like page ini sekali ya.. Kereta berkuasa elektrik. dihasilkan oleh UTeM^_^. kerjasama amat diharapkan.
    http://www.facebook.com/PGMC.EVerGREEN.UTeM

    ReplyDelete
  54. Hey haii salam kenal, im anne
    saya datang dari segmen yang sama

    datang sini follow mollow blog kamu
    hope tak sombong sombong ya

    jom singgah ke blog saya pula

    http://annevyciousstory.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  55. done folow anda semua..fuhh fuhh, hehe :D

    ReplyDelete
  56. Hai...

    Datang dan follow sini dari segmen yg sama. Salam perkenalan :)

    http://itmemawarputih.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  57. Dr segmen sama, salam kenal
    Singgah & follow
    http://mcna-topupbisness.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html
    http://www.jomsinggah.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  58. dari segmen sama + follow
    jom ke blog saya

    http://dikbi.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  59. salam.. hye..
    dri segmen yg sme ^^
    done follow u..
    vsit my blog ea ^^
    klu sudi follow la skli hehe..

    ReplyDelete
  60. done follow u..jgn lupe singgah n follow me back.. :)

    http://ciknunaspecky.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  61. datang balas kunjungan !~ suda follow sini =)

    ReplyDelete
  62. Segmen dah tamat . Macam mana , follower naik tak ? :)

    ReplyDelete
  63. Salam, done follow you!!

    jom singgah ---> http://misskinuko.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    thanks for being my friend~

    ReplyDelete